Gevher Hatun Anaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, işbirliği ve takım çalışmasına istekli, değişik görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, çevreye ve doğaya duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen, Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek. Yaparak, yaşayarak, deneyerek öğrenme fırsatları yaratmak. Gezi, gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmek. Okul öncesi eğitim programımızı bir bütün olarak uygulayarak;Çocuklarımızın psikomotor, sosyal-duygusal, dil ve bilişsel alanlarda gelişimlerini sağlamak. Öz bakım becerilerini geliştirmek. Okul –Aile işbirliğini geliştirerek eğitimi sürekli hale getirmek. Çevre tarafından tercih edilen örnek bir okul olmak. Çocuklarımızı ilköğretime en iyi şekilde hazırlamak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:00 17.10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0338 214 9661

WEB - https://gevherhatun.meb.k12.tr

Adres - HAMİDİYE MAH. 703. SK. GEVHER HATUN ANAOKULU BLOK NO: 2 MERKEZ / KARAMAN

Yerleşim Yeri - Hamidiye mah. Fevzi Paşa cad. No:24 70100 KARAMAN

Ulaşım Dolmuş ve belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez ilçede bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 1.5 km olup mesafe 5 dk´da katedilmektedir.